Personel Sağlığı - Berra Yemek Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sektöründe 20.Yıl
İçeriğe git

Ana menü:

Hakkımızda


Çalışanlarımızın sağlık denetiminden geçmeleri benimsediğimiz sağlıklı üretim ilkesinin ilk adımı olmaktadır. Üretim süreci boyunca çalışacak olan kişilerin herhangi bir sağlık problemi bulunmadığından emin olmak müşterilerimize karşı olan temel sorumluluklarımızdan biridir.

Yemeklerin yapıldığı ortamın hijyeni kadar yemekleri yapan personelin sağlıklı olması da büyük önem taşımaktadır. Bu açıdan, her personelin işe başlamadan önce kanunlarca belirlenmiş olan yetkinliklte birimlerden sağlık raporu alması zorunludur. Bu sağlık raporu kapsamında gereken şartlara uygunluk gösteren personelimiz, 1593 sayılı Umumi Hıfssıhha Kanunu’nun 126. ve 127. maddelerinde yer alan hükümlere bağlı kalınarak sağlık kontrollerinden geçmektedir.  Bu sebeple, dışarıdan bakılınca sağlıklı görünen bir bireyin sadece taşıyıcı olarak bulaşıcı bir hastalığı olup olmadığını belirleyen portör muayenesine ve diğer sağlık kontrollerine periyodik olarak, 3 ayda bir tabi tutulmaktadır.

Bu konuda uzman kişilerin raporlarına dayanan sözlü garantimizi, istedikleri takdirde, yazılı belgeler olarak müşterilerimize de sunabiliyoruz. Sağlık kıstasları konusunda taviz vermeyen bir disipline sahip olduğumuzun kanıtı olarak sunabileceğimiz eksiksiz raporları bizden talep edebilirsiniz.








 
Berra Yemek
İçeriğe dön | Ana menüye dön