Ana menü:
• Yapılacak yemekler için gerekli olan malzemelerin denetim ve kontrolü,
• Pişirme anına kadar sağlık ve hijyen koşullarına uygun olarak muhafaza edilmesi,
• Yemeklerin besin değerlerinin korunacak şekilde lezzet ve görünümlerinden de taviz
verilmeden pişirilmesi hizmet taahhüdümüz kapsamındadır.
• Hizmet verdiğimiz işletmelerin mutfak yetkilileriyle irtibatta olup hizmetlerimizle ilgili değerlendirmelerini talep etmek,
• Uygun görülmeyen, eksik ya da hata olarak nitelendirilen hususları göz önüne alıp hızla çözüme ulaştırmak,
• Müşterilerimizden hizmet kalitemizi arttıracak önerileri alıp bu doğrultuda faaliyete geçmek kaliteli ve sağlıklı bir hizmet anlayışı benimsemiş olan şirketimizin müşteri memnuniyetini sağlamak adına taahhüt ettiğimiz hizmetlerimizdir.